Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2024, 10:00

Obradović: SNS politički izgubila Beograd, evidentno nema većinu

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je danas da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) politički u Beogradu izgubila i da "evidentno nema većinu", kao i da to sada predstavlja "izigravanje volje građana".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić: Ako ne bude većine u Beogradu, imaćemo izbore u maju i junu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2024

Kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da će izbori za Skupštinu grada Beograda, ukoliko ne bude formirana većina do 1. marta, morati da budu ponovljeni oko 20. maja, dok izbori za beogradske opštine i lokalni izbori ne mogu da budu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Obradović: Koalicija Srbija protiv nasilja neće ići na konsultaticije kod Vučića

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović rekao je da misli da niko iz redova te koalicije neće ići na konsultacije o formiranju vlade, koju je za ponedeljak najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.