ORLIĆ ODBRUSIO ĐILASU: Ti bi makedonski scenario? Čerupanje državne kase, to te zanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLIĆ ODBRUSIO ĐILASU: Ti bi makedonski scenario? Čerupanje državne kase, to te zanima!

Narodni poslanik i član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa građani Srbije ne zanimaju, jer bez izbora želi da dođe na vlast.

- Dragan Đilas je očigledno fasciniran time da se negde nađe i pije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kafu sa nekim hrvatskim funkcionerom. Sve je to lepo, ali ja ga pitam šta je tu rezultat za građane Srbije. Da li su zbog tih "kafa" bolje živeli i da li je tada bilo više poštovanja za Srbiju u svetu.

Još jednom je dokazao da njega građani Srbije ne zanimaju, da ne poštuje njihovu odluku i da bi po svaku cenu, pa i silom i bez izbora, da se dočepa vlasti i pune kase kako bi nastavio da je čerupa, a sebi i svojim firmama da obezbeđuje milione.

Svi se sećaju politike koju su vodili Đilas, Jeremić, Tadić i njima slični, što više za vlastite džepove na štetu građana, što više zatvorenih fabrika i pola miliona ljudi na ulici i bez posla, politike "je*ali smo majku Srbiji" i da se svima po svetu izvinjavaju i za ono za šta nismo krivi.

A što se tiče Đilasovog običaja da svoje komične planove o vlasti bez izbora i podrške naroda plasira predstavnicima EP - danas su mu upravo oni poručili da ih ne zamara više. Svima je jasno sa kakvim prevarantom imaju posla.

Za razliku od mulja i blata u kome su se Đilas i njegovi tadašnji, a i današnji, saborci valjali, danas Srbiju vode odgovorni ljudi, posvećeni Srbiji i njenim interesima, gde se ne donose nikakvi makedonski niti ukrajinski scenariji, kao ni sporazumi, već isključivo i samo srpski, koji su u interesu Srbije i svih njenih građana - stoji u saopštenju za javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VULIN: Đilas je posvađan sa ISTINOM I LOGIKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Ministar Vulin oštro reagovao na intervju lidera SzS makedonskim medijima..Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas ima problem sa istinom i logikom, jer je do juče tvrdio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prodao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.