ORLIĆ O PROGLASU: Polomiše se da naprave kampanju za Đilasa, ali ne ide

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 19:14

ORLIĆ O PROGLASU: Polomiše se da naprave kampanju za Đilasa, ali ne ide

Oglasio se Potredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić smatra da mediji Dragana Šolaka ne uspevaju da naprave od proglasa kampanju za Dragana Đilasa.

Поломише се Шолакови "медији" данима да направе од "прогласа забринуте елите" неку кампању за Ђиласа, али - не иде. Кад су то радили за Јанковића >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << звало се "апел" и "забринутих" беше 100, сад их је - 14. Успео је тајкун, изгледа, и њих да растера, као и по партијама што је урадио.

— Др Владимир Орлић (@Vladimir_Orlic) November 11, 2023

- Polomiše se Šolakovi "mediji" danima da naprave od "proglasa zabrinute elite" neku kampanju za Đilasa, ali - ne ide. Kad su to radili za Jankovića zvalo se "apel" i "zabrinutih" beše 100, sad ih je - 14. Uspeo je tajkun, izgleda, i njih da rastera, kao i po partijama što je uradio - napisao je Orlić na društvenoj mreži Iks.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.