Izvor: Studio B, 10.Mar.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OO SNS prvi predao listu u Surčinu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke, prvi je predao odborničku listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" za lokalne izbore u opštini Surčin.

 Listu su predali Miloš Dangubić, predsednik Opštinskog odbora SNS Surčin, kao i Steva Šuša, prvi na listi i kandidat za predsednika Opštine. Tom prilikom Šuša je rekao da se nada da će građani Surčina glasati za listu, koju je svojim potpisom podržalo preko 1400 građana. 

 

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knežević: Idemo napred

Izvor: Danas, 11.Mar.2016, 13:51

Zrenjanin - Gradski odbor Srpske napredne stranke predao je listu kandidata za lokalne izbore u Zrenjaninu. Lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" prva je na glasačkom listu na izborima 24. aprila za odbornike Skupštine Grada Zrenjanina. Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zrenjaninu,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.