Izvor: Radio Dunav, 08.Jun.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OO SNS APATIN-ILIJA BURSAĆ NASTAVLJA DA VODI ODBORNIČKU GRUPU SNS-A U APATINSKOJ SKUPŠTINI

SNS je danas saopštila da glasine koje šire “određeni politički krugovi” u Apatinu u vezi  “Ostavke Ilije Bursaća ” nisu istinite.
U saopštenju SNS-a se navodi da je, nakon gotovo dve godine uspešnog rada na čelu OO SNS, Ilija Bursać odlučio da se povuče sa mesta poverenika i da je o tome obavestio članove Opštinskog odbora, kao i predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << stranke g. Aleksandra Vučića.
“Bursać je svoju odluku obrazložio činjenicom da je pobedom SNS na izborima ispunio zacrtani cilj, te da je ponosan što je od 2014. godine do danas uspeo da izgradi apatinski odbor kao jedan od najbolje organizovanih u Vojvodini. On smatra da je logično da predsednik opštine, g. Radivoj Sekulić, kao osoba koja je na izborima dobila najveću podršku Apatinaca, preuzme rukovođenje Opštinskim odborom.”, navodi se.
Između ostalog se navodi da Ilija Bursać nastavlja rad kao šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u SO Apatin, za šta je dobio podršku Opštinskog odbora i centralnih organa stranke.Saopštenje u celosti možete preuzeti OVDE.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.