ODRŽANA SKUPŠTINA SNS U SMEDEREVU: Jasmina Vojinović izabrana za predsednika gradskog odbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 23:28

ODRŽANA SKUPŠTINA SNS U SMEDEREVU: Jasmina Vojinović izabrana za predsednika gradskog odbora

Jasmina Vojinović je novi predsednik Gradskog odbora Smederevo

To je jednoglasna odluka delegata koji su prisustvovali juče održanoj izbornoj skupštini  gradske organizacije Srpske napredne stranke. Sednici je prisustvovao 131 delegat i svi oni su podržali izbor Vojinovićeve, koja je i do sada, kao poverenik stranke, vodila naprednjake u Smederevu.

Jučerašnjoj skupštini prethodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je više od 40 izbornih sednica gradskih i seoskih mesnih odbora, na kojima je zabeleženo masovno prisustvo članstva. Naprednjaci u despotovom gradu imaju 38 mesnih odbora, a sednici pojedinih prisustvovalo je i više ods 100 naprednjaka.

Kordinator SNS za Podunavski okrug je Branko Malović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.