Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2023, 08:35

Novosti: Mihajlović i 'spavači' Zapada u SNS od Vučića prave Putina

Usred odlučne namere predsednika Srbije Aleksandra Vučića da u dogovoru sa Vladom izradi strateški dokument u oblasti spoljne politike, Zapad je zaigrao čvrsto na svoje proverene i stare miljenike među naprednjacima i aktivira svoje "spavače" u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), pišu današnje Večernje novosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE S NJIMA: Danilo Vučić uputio snažnu poruku ocu

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023

U danu kada su štićenici Zapada u SNS po nalogu zapadnih ambasada i NATO napali otvoreno predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdeći da nova strategija spoljne politike vodi Srbiju u samoizolaciju u odbranu mu je stao njegov sin prvenac Danilo. On je na društvenim mrežama ocu uputio snažnu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.