Novi gradonačelnik prestonice, velika obećanja

Izvor: Danas, 08.Jun.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi gradonačelnik prestonice, velika obećanja

FonetGradonačelnik Zoran Radojičić (desno) i zamenik Goran Vesić (levo) Glasovima 63 odbornika Skupštine grada Beograda za novog gradonačelnika izabran je doktor Zoran Radojičić, a za njegovog zamenika predložen je dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić. Na sednici beogradskog odbora SNS-a 4. juna ove godine jednoglasno je odlučeno da Radojčić bude kandidat za gradonačelnika i na tom […] Članak Novi gradonačelnik prestonice, velika obećanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omaž prijedorskim žrtvama u centru Beograda

Izvor: Danas, 08.Jun.2018

Beograd, 31. maj 2018. godine. Na trotoaru ispred Skupštine grada Beograda stoji kupola napravljena od 260 metara belog platna, visoka tri, široka šest metara. Članak Omaž prijedorskim žrtvama u centru Beograda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Radojičić: Ne očekujem spektakularne rezultate brzo

Izvor: Danas, 08.Jun.2018

Želim da u narednom periodu, u razumnoj meri, promenimo Beograd na bolje i mislim da će građani to najbolje osetiti ukoliko moj tim bude uspešan u ostvarivanju ciljeva, rekao je novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić TV Prva. Članak Radojičić: Ne očekujem spektakularne rezultate brzo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.