Nova stranka: Ostvarili smo cilj, ušli smo u parlament

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Ostvarili smo cilj, ušli smo u parlament

LESKOVAC – Bez obzira na izborni rezultat, Nova stranka je na parlamentarnim izborima ostvarila svoj prvi cilj a to je ulazak u parlament, izjavio danas Bratislav Stamenković, predsednik GrO Nove stranke (NS) u Leskovcu.

Stamenković je na konferenciji za novinare kazao da je će NS imati dva svoja poslanika i mogućnost da se bori za svoje programske ciljeve.

On je ocenio da apsolutna većina koju je na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osvojila Srpska napredna stranka (SNS) i njen lider Aleksandar Vučić, Srbiji neće doneti ništa dobro.

„U predizbornoj kampanji SNS je nudila samo politička obećanja i bajke bez jasnih planova i programa“, rekao je Stamenković.

On smatra da je apsolutna vlast, koju su građani dali jednom čoveku, opasnost za razvoj demokratije u Srbiji i da Nova stranka izražava bojazan da će sve institucije koje treba da rade u interesu građana biti pod kontrolom SNS-a.

Mogućnost da Socijalistička partija Srbije i Nova demokratska stranka uđu u vlast je pokušaj podele odgovornosti SNS-a čime ona pokazuje da nema kapacitete da ispuni data obećanja što, po rečima Stamenkovića, podseća na metode kojima se svojevremeno služio režim Slobodana Miloševića.

On smatra da Leskovac od Aleksandra Vučića, budućeg premijera i svog počasnog građanina, ne može da očekuje nekakvu posebnu podršku. „Njemu je važniji Beograd na vodi nego Leskovac koji je grad na hlebu i vodi“, rekao je predsednik Gradskog odbora Nove stranke u Leskovcu.

(Kraj)bdi

#scca, #scca_preview{ background-color: #F3F3F7; color: #707070; font-size: 12px; padding: 10px; border: 1px solid #DEDEE3; } Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Administratorima juGmedia portala se možete obratiti ovde.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.