Nova klackalica u Lebanu: Adrijana Jović podnela ostavku

Izvor: juGmedia, 23.Jan.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova klackalica u Lebanu: Adrijana Jović podnela ostavku

LEBANE – Nedavno imenovana direktorka Turističke organizacije opštine Lebane Adrijana Jović Bogdanović podnela je ostaku na tu funkciju, u jeku novih političkih previranja u najsiromašnijoj opštinini na jugu Srbije.

Jovićeva u ostavci navodi da odstupa iz privatnih razloga, a Jugmedia saznaje da su ti razlozi povezani sa aktivnostima novoimenovanog poverenika Vladajuće Srpske napredne stranke ( >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << SNS) Gorana Jovića, predsednika Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug i oca direktorke TOOL u ostavci.

Jović je, naime, odmah po dobijanju rešenja zatražio ostavku sadašnjeg predsednika Gorana Janjića iz SNS-a, što je većina od 16 odbornika te stranke odbila i zapretila smenjivanjem Bogdanovićeve, izabrane inače kao kadar takođe vladajućih socijalista.

Previranja i lobiranja odbornika se nastavaljaju, od kojih mnogi kažu da je Jović zapretio uvođenjem privremenih mera ukoliko ne dođe do regularnih smena na vrhu lokalne samouprave.

Jović za sada nema većinu, ali oni koji poznaju njegovu upornost i veštine, vide ga kao pobednika na dužoj stazi.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.