Nišlije poklonili aerodrom državi

Izvor: juGmedia, 22.Jun.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije poklonili aerodrom državi

Niški odbornici sun a sednici Skupštine grada odlučili da niški aerodrom „Konstantin Veliki“ bude predat državi na upravljanje.

Za ovakvu odluku glasalo je 44 odbornika SNS, SPS, JS, PUPS i Pokreta socijalista, a pet opozicionih je bilo protiv.

Građani su za vreme sednice protestovali ispred zgrade Skupštine grada, zviždali pištaljkama i skandirali „lopovi, lopovi“, i nosili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << transparente na kojima je pisalo „Ne damo naš aerodrom“, „kap u prepunoj čaši“ i „građanski protest veći od vlasti veći od opozicije“.

NOVA STRANKA: Besramna predaja

Četrdeset i troje odbornika žrtvovalo je danas interese više od četvrt miliona Nišlija, poručuju iz Nove stranke.

Četrdeset i troje njih nije danas glasalo samo za otimanje niškog aerodroma, već i za to da svoja imena zauvek obeleže sramotom jer su izabrali da budu ne Nišlije, već lična služinčad Aleksandra Vučića„, navodi se u saopštenju ove stranke.

Gradski odbor Nove stranke u Nišu obećava da će upotrebiti sva zakonska sredstva da „otimači i njihovi pomagači kad-tad odgovaraju“.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.