Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera

Nazivajući sebe snagom i budućnošću Srbije, 1.000 članova Udruženja penzionera Grada Niša postali su članovi Srpske napredne stranke, zajedno sa 500 članova udruženja građana. Niški penzioneri odlučili su, kažu, da pristupe SNS jer je smanjenje penzija dalo fantastične >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << rezultate.

Vladajuća stranka u Nišu koja broji 25.000 članova, ovim masovnim učlanjenjem postala je bogatija za još 1.500 ljudi.

U ime 5 opštinskih organizacija Udruženja penzionera Grada Niša predsednik ove grupacije Vlastimir Gocić naveo je da je izbor Aleksandra Vučića bio ispravan za Srbiju.

Svesni smo bili, bilo je dosta napada posle uvođenja privremenih mera. Nepopularne, ali rezultat je fantastičan. Jeste bilo umanjenja penzije, jeste zagovarano povedimo penzionere u kontraakciju - obećajmo penzionerima i 50% veću penziju, svi će to prihvatiti, svi će nam se pridružiti. Na njihovu žalost, mi smo procenili da će predložena mera dati očekivane rezultate - kaže Gocić.

I Srđan Stojanović ispred Udruženja građana kaže da s osmehom pristupaju naprednjacima.

Ko igra velike utakmice, on i napravi po neku grešku. Ali, nama nije cilj saplitanje, kao što neki rade, nego unapređenje te igre. Zato se nalazimo ovde među ljudima koji žele unapređenje, koji žele promene, da se napravi nešto novo u odnosu na zadnje godine kada se Srbija rušila i rasturala. Da krenemo jednim novim pravcem i u tom novom pravcu dajemo punu podršku gradskom odboru SNS i predsedniku Vučiću - kaže Stojanović.

Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović naveo je da je SNS najveća i najjača politička organizacija jugoistočne Evrope.

Ne samo da su penzioneri učestvovali i izgradili ovo što imamo nego su sada stali i da odbrane ovo što imamo i da spasimo ono što smo izgubili ovih desetak godina lopovskog rada. Zaista se previše kralo tako da je mnogo malo i ostalo jadnoj i napaćenoj Srbiji - rekao je Milovanović.

Podsetimo, ovom masovnom pristupu naprednjacima prethodio je kolektivni ulazak u SNS članova Jedinstvene Srbije u Nišu, kao i gadžinhanskog DSS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PENZIONERI NIŠA NOVI ČLANOVI SNS! Više od 1.000 Nišlija pružilo podršku naprednjacima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018

Više od 1.000 članova Udruženja penzionera grada Niša učlanilo se danas u Srpsku naprednu stranku...Naprednjacima su kolektivno pristupili i članovi udruženja građana koje okuplja inženjere, lekare, poljoprivrednike i mlade, saopšteno je na konferenciji za novinare u Nišu. U ime više od 1.000...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.