Niški funkcioneri i drugi naprednjaci vanrednim vozom otišli za Beograd

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2023, 10:43

Niški funkcioneri i drugi naprednjaci vanrednim vozom otišli za Beograd

Gradski većnik Nenad Stanković, direktorka Vodovoda Tamara Milić i TON-a Dragana Božić, kao i brojni drugi naprednjaci pre 10 sati jutros okupljali su se na niškoj Železničkoj stanici, a nešto pre 11 sati su vanrednim vozom krenuli put Beograda na miting.

Naprednjaci vanrednim vozom kreću na miting; foto: JV/Tamara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radovanović Kako javlja novinarka Južnih vesti Tamara Radovanović sa terena, okupljanje je počelo pre 10 sati. Okupljeni nose majice na kojima piše "Pink" i "Happy", kao i lik Aleksandra Vučića, uz parole "Uvek uz Vučića".

Tu su i neki paketi sa obeležjima stranke, drže zastavice i čuju se uzvici "pusti njega on je naš" za neke građane. Stigle su i kutije sa sendvičima - prenosi sa terena novinarka.

Niški funkcioneri i drugi naprednjaci se okupljaju na Železničkoj stanici za vanredni voz do Beograda - među njima i gradski većnik Nenad Stanković.

Više u tekstu:https://t.co/Zqs5WyZiaV pic.twitter.com/6OKk47vjxw

Kako je rekla v. d. direktorke JKP Naissus Tamara Milić danas nije na poslu, već na odmoru koji želi da iskoristi da ide u Beograd, da podrži predsednika i slobodni skup građana. I direktorka TON-a u vozu; foto: JV / Tamara Radovanović

Ni gradski većnik Nenad Stanković nije na radnom mestu, ali nije hteo da kaže da li mu je sada radno vreme.

Da damo podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i pristojnoj Srbiji, večeras u 19 sati je cela Srbija u Beogradu - rekao je Stanković.

Na terenu je i Nikola Božić predsednik Skupštine u Opštini Palilula.

U vozu je i direktorka Turističke organizacije Niša Dragana Božić koja nije želela da govori za Južne vesti, ali je rekla da nije na poslu, jer je na godišnjem odmoru.

Novinarka Tamara Radovanović je razgovarala i sa čovekom koji nije želeo da se snima jer se plaši otkaza, ali joj je rekao da ne ide na miting svojom voljom.

Radimo u Direkciji u Gadžinom Hanu. Ovde smo jer nam je tako naređeno. Direktor, šefovi rekli su nam da moramo da idemo - rekao je čovek.

Vanredni voz za naprednjake ima 10 vagona, prenosi novinarka sa terena, a naprednjaci se ukrcavaju i nije poznato koliko ih je tačno na ovoj lokaciji.

Nešto pre 11 sati funkcioneri i simpatizeri, ali i oni koji su morali da idu, krenuli su vozom put Beograda na večerašnji miting.

Gradski većnik Nenad Stanković je pri ulasku u voz poručio novinarima:

"Ne se*ite dok je voz u stanici", sa osmehom.https://t.co/Zqs5WyZiaV pic.twitter.com/ZMYQSlULWN

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na miting u Beogradu dolazi oko 7.000 ljudi iz Niša, naprednjaci obezbedili i voz

Izvor: Beta, 26.Maj.2023

Na miting Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu danas će iz Niša i okolnih opština krenuti oko 7.000 ljudi, koji će osim brojnim autobusima, u glavni grad doputovati i vanrednim vozom.Kompozicija sa desetak vagona krenula je nešto pre 11 časova sa glavne železničke stanice u Nišu i prema...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.