Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2020, 09:31

Niški DS:Vučić će ugroziti Klinički centar

NIŠ

Povodom najave predsednika Srpske napredne stranke da će svoju kampanju nastaviti sutra u Nišu, niški odbor Demokratske stranke zatražio je od nadležnih da preduzmu sve moguće mere kako bi Aleksandar Vučić, kao potencijalni prenosilac koronavirusa, ostao kod kuće.

Najava Aleksandra Vučića da će obići Klinički centar Niš samo dva dana nakon što je objavljeno da u svojoj najužoj porodici ima zaražene od koronavirusa, pomera granice neodgovornosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i bahatosti funkcionera Srpske napredne stranke.

“Ako bude došao u Niš, Vučić će dovesti u opasnost od zaraze medicinske radnike, novinare, obezbeđenje i zbog toga apelujemo na sve nadležne da ne dozvole da hiljade života bude ugroženo radi skupljanja političkih poena. Medicinska oprema koja je presudna za živote Nišlija i Nišlijki ne može biti samo broj u političkom rejtingu Aleksandra Vučića, ona se u Niš mora dopremiti što pre i uz poštovanje mera zaštite od koronavirusa“, rekla je Dragana Rakić, poverenica Demokratske stranke u Nišu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.