Niške odbornike zastrašuju gubitkom posla i hapšenjima?

Izvor: Danas, 16.Apr.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niške odbornike zastrašuju gubitkom posla i hapšenjima?

Zbog toga što nije izvesno da će na sledećoj sednici Skupštine grada odluka o besplatnom ustupanju niškog aerodroma državi imati većinu, odbornici vladajuće koalicije izloženi su različitim pritiscima, pre svega od strane SNS-a, tvrde nezvanični izvori našeg lista. Članak Niške odbornike zastrašuju gubitkom posla i hapšenjima? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Ne damo niški aerodrom“ piše EU o narušavanju konkurencije

Izvor: Danas, 16.Apr.2018

Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" obratiće se telima Evropske unije zaduženim za zaštitu konkurencije kako bi se ispitalo da li su u slučaju koncesije za beogradski aerodrom "Nikola Tesla" prekršena pravila konkurencije u korist francuske korporacije "Vansi Erport", a na štetu niškog i drugih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.