Niška opozicija potpisuje protokol o nesaradnji sa SNS-om, ali bez Dragana Milića

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2024, 11:06

Niška opozicija potpisuje protokol o nesaradnji sa SNS-om, ali bez Dragana Milića

Potpisivanje protokola o nesaradnji sa SNS-om i njihovim koalicionim partnerima zakazano je za danas u 13 sati u niškom Media i reform centru. Glavni akteri opozicije u Nišu potvrdili su da će doći i potpisati dokument. Dragan Milić ispred istoimene grupe građana kaže da neće doći, a kao razlog navodi da nije prihvaćen njegov predlog o departizaciji.
Ko su ljudi u Grupi građana "Dr Dragan Milić" - još nije poznato; foto: JVKako kaže Milić za Južne vesti, opozicija je odbila njegov predlog da se obaveže da će pristupiti departizaciji, tačnije da predstavnici opozicionih grupacija obećaju da njihovi članovi neće biti direktori...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvadeset političkih organizacija i aktivista u Nišu potpisalo Protokol o nesaradnji sa SNS i njenim partnerima: Dr Dragan Milić nije među potpisnicima

Izvor: Danas, 11.Apr.2024

Protokol o nesaradnji opozicije sa Srpskom naprednom strankom i njenim koalicionim partnerima u Nišu potpisalo je danas 20 političkih organizacija i pojedinaca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.