Niška inicijativa: Selidba SNS kao selidba bogate i razmažene gospođe

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška inicijativa: Selidba SNS kao selidba bogate i razmažene gospođe

Preseljenje niškog odbora Srpske napredne stranke u nove, luksuzno opremljene prostorije, u opozicionoj Niškoj inicijativi vide kao nažalosniju i najciničniju poruku građanima. U vreme najgoreg propadanja Grada, komunalnih problema kao u vreme Drugog svetskog rata, kako kažu u ovom političkom udruženju, naprednjačka vrhuška se baškari u velikim i luksuzno sređenim enterijerima.

Naprednjaci su se “skućili” po četvrti put. Kožne fotelje, ogledala, akvarijum, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << slike Vučića - uramljene i na celom zidu, kancelarije, kafemat samo su deo onoga što krasi novi prostor koji se nalazi u nekadašnjim prostorijama RTS, tik uz Nišku televiziju.

"Salon" u novim prostorijama SNS; foto: J. A.

U Niškoj inicijativi naprednjačku selidbu opisuju kao selidbu bogate i razmažene gospođe, koja ne zna ni šta će sa sobom ni sa svojim novcima, pa je tako i SNS “ušetao u nove i kitnjaste (čitaj:kič) stranačke prostorije”.

U vreme najgoreg propadanja Grada, komunalnih problema kao u vreme 2. svetskog rata, naprednjačka vrhuška se baškari u velikim i luksuzno sređenim enterijerima. Ovaj najnoviji prostor, ispod bastiona udavljenog, osiromašenog i cenzurisanog novinarstva (NTV-a), predstavlja najžalosniju, a istovremeno i najciničniju moguću poruku građanima - kažu u Niškoj inicijativi.

Na ovaj način se, smatraju u Niškoj inicijativi, vlast se ruga radnicima propalih firmi u svakodnevnoj potrazi sa socijalnom pravdom i minimumom uslova za iole dostojan život.

Ocenjuju da se jedne strane naprednjaci hrle ka privilegijama, a na isti način guraju grad sve dublje u mrak i beznađe.

Dolazi čas kada će mala, ali maligna, interesna oligarhija građanima morati da položi račune. To se već desilo 96. godine na istom tom mestu gde su oni danas ustoličili svoju novu alkaponeovsku utvrdu. Mi iz dugih kolona namrštenih građana toga se sećamo, a oni? - pitaju iz Niške inicijative.

Podsetimo, nove prostorije su juče otvorene svečano uz hleb i so i prisustvo predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića.

Novina je da će u tim prostorijama, prema najavama poverenika Zvezdana MIlovanovića, konferencije za medije ubuduće biti redovne, ali ostalo je nepoznato koliko je opremanje nove SNS centrale plaćeno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niška inicijativa o novim prostorijama SNS

Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2019

NIŠ..Vest da je niški SNS u maniru bogate i razmažene gospođe, koja ne zna ni šta će sa sobom ni sa svojim novcima, ušetao u nove i kitnjaste (čitaj:kič) stranačke prostorije, uznemirile su naše sugrađane, a nas primorale da se još jednom oglasimo saopštenjem, koje ovaj čin naprednjaka..vidi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.