Izvor: Radio 021, 10.Jul.2020, 22:54

Niš: Demonstranti se podelili u dve grupe, manjina otišla ka sedištu SNS

Treći dan zaredom protesti se održavaju i u Nišu.

Građani su se šetali ka Palati pravde, a čuli su se pištaljke, bubnjevi, po neka petarde. Građani su nosili transparente i uzvikivali su pogrdne reči upućene predsedniku Aleksandru Vučiću.

Nekoliko hiljada demonstranata je učestvovalo u protestnoj šetnji, javljaju Južne vesti. Građani su bili blokirali saobraćaj.

Reporteri Južnih vesti su javili da je sedište >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srpske napredne stranke u Nišu jedini objekta sa vidljivom zaštitom policije tokom protesta.

U jednom momentu demonstranti su se podelili, pa je veći broj ljudi nastavio šetnju, dok je manja grupa otišla ka prostorijama naprednjaka. Onih koji su otišli ka sedištu naprednjaka bilo je manje nego pripadnika Žandarmerije.

Autor: Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.