Nikolić na sudu zbog plakata SNS-a

Izvor: B92, 01.Dec.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić na sudu zbog plakata SNS-a

Beograd -- Lider SNS pozvan je na sud, jer je neko od njegovih pristalica zalepio stranački plakat na nepropisnom mestu u Šapcu.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić saopštio je tu informaciju, precizirajući da je Prekršajni sud u Beogradu pozvao Nikolića da dođe na saslušanje 21. decembra.

"Još ne možemo da se načudimo da je lider najveće opozicione partije pozvan na sud zato >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je neko od naših zalepio poster na razvodnom ormanu u Šapcu. A tuže ga oni što su Beograd oblepili posterima na kojima nas vređaju. Tako se nad političkim rivalima nisu iživljavali ni Idi Amin ni Pol Pot", rekao je Vučić.

Vučić najavljuje da će se prvi čovek SNS sigurno pojaviti u sudu, u prisustvu 5.000 naprednjaka. On je optužio i Agenciju za borbu protiv korupcije, koja ”goni SNS zbog načina finansiranja obnove kuće porodice Čorbić u selu Lopatnica kod Kraljeva”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikolić na sudu zbog plakata

Izvor: S media, 02.Dec.2011, 00:35

Predsednik SNS Tomislav Nikolić pozvan je na sud, jer je neko od njegovih pristalica zalepio stranački plakat na nepropisnom mestu u Šapcu! Ovo je u četvrtak ”Novostima” saopštio zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, precizirajući da je Prekršajni sud u Beogradu pozvao Nikolića da dođe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.