Nikolić: Ima osnova za disciplinski postupak protiv Cvijana!

Izvor: Press, 14.Okt.2013, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ima osnova za disciplinski postupak protiv Cvijana!

"Moje lično mišljenje je da ima osnova za sprovođenje disciplinskog postupka jer je Cvijan time što je kritikovao rad stranke i stranačkih organa u medijima narušio stranačku disciplinu i ugled stranke", ocenio je Nikolić u izjavi Tanjugu.

On je istakao da svako u SNS ima pravo da izrazi svoje neslaganje, ali da to treba da radi na stranačkim organima, a ne u medijima.

"U medijima iznositi nesuglasice, mislim, da ne priliči jednom stranačkom prvaku, kakav je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do juče bio Vladimir Cvijan", ocenio je Radomir Nikolić.

Predsednik Izvršnog odbora SNS, Nikolić je rekao da ne može da govori kada će Predsedništvo raspravljati o Cvijanovim izjavama na račun SNS, pre nego predsednik stranke zakaže sednicu Predsedništva.

"S obzirom na to da se dešava mnogo stvari o kojima treba da raspravljamo možemo očekivati sednicu Predsedništva vrlo brzo. Nas čeka proslava petogodišnjice postojanja stranke, tako da verujem da ubrzo nakon tog događaja možemo očekivati da predsedništvo povuče prve poteze", naveo je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Ima osnova za disciplinski postupak protiv Cvijana

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2013

Predsednik Izvršnog odbora naprednjaka Radomir Nikolić kaže da ima osnova za sprovođenje disciplinskog postupka protiv Vladimira Cvijana i da veruje da će Predsedništvo prve poteze povući posle proslave petogodišnjice postojanja SNS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.