Nije mudro da SNS sama formira vladu

Izvor: Akter, 11.Feb.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mudro da SNS sama formira vladu

Srpska napredna stranka će odlučiti hoće li posle vanrednih parlamentarnih izbora praviti vlast sama, ukoliko to bude mogla, ili će ići u koalicije

 Ovo je izjavio predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dodao da je pitanje da li je uopšte mudro da jedina snosi odgovornost za sve teške državne odluke.

"Sve političke kombinacije doći će na dnevni red tek kada se završe izbori i kad vidimo rezultate. Ali, mislim da i rukovodstvo SNS treba dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da razmisli da li je pametno u ovom trenutku da sve ostale stranke potisnu u opoziciju i tako ih praktično okrenu protiv sebe. I to je tema za analizu", kazao je Nikolić za Večernje novosti.

Upitan o medijskom ratu između funkcionera SNS i SPS i nagoveštava li se kraj trogodišnjeg saveza, Nikolić je rekao da je politička scena Srbije praktično u predizbornom periodu, iako izbori nisu još formalno raspisani.

"Kada počne kampanja, tada prestaju koalicije. Potpuno je prirodno da se sada svako bori za svoju poziciju na političkoj pozornici. Svi hoće što bolji rezultat i tu nema ništa neobičo. Dakle, i ove čarke i razmirice su uobičajene", rekao je Nikolić.

On je dodao da će podržati predizbornu listu SNS, da im želi pobedu i da će pomoći koliko bude mogao.

"Nema niko bolji na političkoj sceni", istakao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.