Nenad Stojković izabran za predsednika naprednjaka

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Stojković izabran za predsednika naprednjaka

VLASOTINCE – Na današnjoj Izbornoj skupštini OO Srpske napredne stranke za novog predsednika izabran Nenad Stojković, dosadašnji Poverenik ovog opštinskog odbora.

Stojkoviću je poverenje ukazalo svih 125 prisutnih delegata na Izbornoj skupštini, izabranih na izborima po MO u toku jula meseca.

Stojković se zahvalio na poverenju i pozvao članstvo da održi visok nivo entuzijazma i energije i da intenzivira stranačke aktivnosti, očekujući vrlo brzo lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << izbore.

„Ponosan sam na ovo što smo uradili u poslednjih godinu dana, ali vas pozivam da se na tome ne zaustavimo. Pred nama je vreme puno izazova, teških odluka i velike odgovornosti. Ja znam da mi to možemo“-istakao je Stojković.

Sednici su prisustvovali predstavnici IO Srpske napredne stranke pohvalivši organizaciju izbornog procesa u okviru opštinske organizacije stranke u Vlasotincu, koji je protekao u najboljem redu i u skladu sa opštim aktima stranke

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

JEDNOGLASNO: Bulatović novi predsednik SNS-a u Vranju (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2015

Jednoglasnom odlukom oko 160 delegata SNS u Vranju, za predsednika budućeg Gradskog odbora te stranke izabran je jedan od dosadašnjih poverenika Slaviša Bulatović. On je izabran na novu funkciju pred prepunom salom Skupštine grada, a izbornoj Skupštini prisustvovali su i potpredsednik SNS Bratislav...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.