Izvor: BujanovackiGlas.info, 04.Sep.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Mitrović: Škembijada dobija regionalni karakter

Mislim da opština Bujanovac mora da teži političkoj stabilnosti jer je upravo to garant ovakvih manifestacija, a i privrednog razvoja koji nam je i te kako potreban
BUJANOVAC, KRŠEVICA, 4. septembar 2017. – Nenad Mitrović, narodni poslanik SNS, smatra da krševička „Škembijada“ ima izuzetan značaj s obzirom da se po deseti put održava pored arheološkog nalazišta iz 4. veka p.n.e i da poprima regionalni karakter.
Posebno mi je drago da >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << je ove godine bilo najviše takmičara i posetilaca i da je „Škembijada“ poprimila i međunarodni karakter.
Mislim da opština Bujanovac mora da teži političkoj stabilnosti jer je upravo to garant ovakvih manifestacija, a i privrednog razvoja koji nam je i te kako potreban.
Nadam se da ćemo, završetkom deonice auto-puta od Srpske Kuće do Levosoja, uspeti da pošaljemo poruku građanima iz okruženja da na sledeću „Škembijadu“ dođu u što većem broju – kaže Mitrović.
Ujedno se zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji su pomogli održavanju ove tradicionalne manifestacije.
Na 10. “Škembijadi” pod medijskim sponzorstvom Bujanovačkih, sa oko 2.000 posetilaca, učestvovalo je 17 takmičara sa juga Srbije i susedne Makedonije.
Apsolutni pobednik je Stanimir Zdravković Mice.

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Miodrag Milković: Škembijada je brend Bujanovca

Izvor: BujanovackiGlas.info, 04.Sep.2017

Osim sponzorstva, Veterinarska stanica svake godine na krševičkoj „Škembijadi“  ima svoj štand sa pripremljenim jelima. Međutim, ne učestvuje u takmičarskom delu. To je svojevrsna prilika za druženje bujanovačkih veterinara sa prijateljima i  saradnicimaBUJANOVAC, KRŠEVICA, 4. septembar...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.