Nedimović: Ništa bez kontinuiteta, zaokružite broj šest

Izvor: RTS, 20.Mar.2017, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Ništa bez kontinuiteta, zaokružite broj šest

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović istakao je, tokom razgovora sa poljoprivrednicima u okolini Beograda, da se program Vlade Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem zalaže za ulaganje u moderniju proizvodnju, veće prinose i dostojanstven život srpskog domaćina.
U rakovačkom naselju Resnik, Nedimović je obišao poljoprivredno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gazdinstvo Radovanović koje se bavi ratarstvom i stočarstvom, gde se okupio veliki broj poljoprivrednih proizvođača.
Tom prilikom Nedimović je istakao da je neophodno ići među ljude,
objasniti im šta im stoji na raspolaganju, da je država njihov partner i da nastave da poboljšavaju poljoprivrednu proizvodnju, jer jedino tako Srbija može da ide napred brže, jače i bolje.
Nakon posete Resniku, Branislav Nedimović je posetio i poljoprivredno gazdinstvo Nešić, koje se bavi stočarstvom, u naselju Zuce, u opštini Voždovac.
Sa okupljenim poljoprivrednicima razgovarao je o subvencijama i naglasio da je za osam meseci, koliko je deo Vlade, povećan agrarni budžet za skoro 10 odsto, te da je najveći deo tog novca usmeren na subvencije i investicije.
Pored toga, Nedimović je obišao i najvećeg uzgajivača puževa u Kumodražu, i tom prilikom istakao da je to neverovatan primer kako od jednog proizvoda koji se nalazi svuda oko nas može da se pokrene sopstveni biznis.
"To je priča da gledate kako sve funkcioniše, da radite one stvari kako to u Evropskoj uniji ili u drugim mestima već drugi čini, priča o tome kako je ovaj čovek imao želju, želeo je brže, jače i bolje da napreduje, i to mu je omogućilo da bude konkurentan na prostoru Evropske unije, odnosno da izvozi na prostor Francuske, a čujem sada da će pregovarati sa Švajcarskom. Ovo je priča na kojoj insistira i Aleksandar Vučić i svi mi zajedno, i zato tu nema dileme", rekao je Nedimović.
Prema njegovim rečima, da ne bi ovakve stvari stale, 2. aprila "svi olovke u ruke i broj šest pa da budemo brži, jači i bolji, a i da firma 'Bones Grup' bude još jača sledeće godine".
U naselju Sremčica, na opštini Čukarica, Nedimović je obišao poljoprivredno gazdinstvo Živanović koje obrađuje 50 hektara zemlje i uzgaja pšenicu, kukuruz, suncokret i zob.
"Ove godine ćemo imati mnogo više novca koji ćemo usmeriti za subvencije, za nabavku opreme, mehanizacije i za izgradnju prerađivačkih kapaciteta, kako bi naši poljoprivredni proizvođači mogli da unaprede svoju proizvodnju", istakao je Nedimović i dodao da samo uz Aleksandra Vučića Srbija može da ide napred brže, jače i bolje.
"Zato 2. aprila moramo da uradimo pravu stvar i da Aleksandar Vučić postane predsednik Srbije, jer bez kontinuiteta i stabilnosti ništa od ovog neće biti moguće", zaključio je Nedimović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nedimović: Ništa bez kontinuiteta, zaokružite broj šest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2017, 10:33

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović istakao je tokom razgovora sa poljoprivrednicima u okolini Beograda, da se program Vlade Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem zalaže za ulaganje u moderniju proizvodnju, veće prinose i dostojanstven život srpskog domaćina...U rakovačkom naselju Resnik,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.