Nećemo odustati

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećemo odustati

Pokret „Dosta je bilo - Saša Radulović“ saopštio je da neće dozvoliti da nasilje i strah postanu obeležje našeg društva i nastaviće svoju nenasilnu borbu argumentima i istinom protiv diletantizma premijera Aleksandra Vučića.

U to ime pozivamo građane da nam se pridruže na javnom skupu koji ćemo održati u 26. marta, sa početkom u 17 časova, na platou ispred Mesne zajednice u Futogu, kada ćemo jasno poručiti da nas nikakva upozorenja, pretnje i nasilje neće zaustaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u stvaranju slobodnog društva poštenih građana Srbije, navodi se u saopštenju.

Pokret "Dosta je bilo" trebalo je da održi tribinu 20. marta, ali, kako se ističe u saopštenju, aktivisti Srpske napredne stranke to nisu dozvolili.

O tome smo obavestili organe u policijskoj stanici u Futogu i zatražili obezbeđenje skupa, ali kada je predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović pokušao da se obrati prisutnim građanima i otvori tribinu, prisutne pristalice SNS su počeli da viču i dobacuju, stoji u saopštenju.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ oštro osuđuje nasilo ponašanje aktivista SNS i smatra da posle zatvaranja i kontrole medija, strategija stranke i njenog predsednika da se ne dozvole ni razgovori među građanima, predstvalja nov udar na demokratiju i osnove građanskih sloboda.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.