Ne verujem kolika se hajka diže zbog senior kartica...

Izvor: BKTV News, 03.Nov.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne verujem kolika se hajka diže zbog senior kartica..."

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da ne može da veruje kolika se "hajka" diže protiv "senior kartica" namenjenih penzionerima u Beogradu.

Stefanović je na konferenciji za novinare u sedištu SNS rekao da te kartice za popust pri plaćanju robe i usluga u pojedinim firmama i ustanovama smetaju "jednom broju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << politčkih aktera" koji pokušavaju da "izmišljotinama i negativnom kampanjom" umanje ozbiljne rezultate vlasti.

Mali potvrdio: Za tri dana izdato više od 25.000 senior kartica!

"Senior kartice su dobra stvar, jer time pokazujemo koliko brinemo o svakom čoveku", rekao je Stefanović i dodao da smatra da te kartice treba da dobiju penzioneri u svim gradovima Srbije.

Mali: U slučaju Senior kartica nije prekršen zakon!

Grad Beograd od 1. novembra uveo je personalizovane senior kartice na osnovu kojih najstariji sugrađani prilikom kupovine mogu da ostvare brojne popuste, a prema najavama gradonačelnika Siniše Malog, prvu benefit karticu prestonički penzioneri dobili su potpuno besplatno.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.