Izvor: Danas, 23.Nov.2022, 16:26

Natan Albahari: Rezolucija Evropskog parlamenta nije protiv Srbije već Srpske napredne stranke

"Današnje glasanje u Evropskom parlamentu, nije usmereno protiv Srbije, već protiv Srpske napredne stranke. Rezolucija u kojoj se naglašava i zahteva od Evropske komisije da obustavi pregovore sa Srbijom i ukine joj pretpristupne fondove je potpuno očekivana i na takav ishod smo upozoravali od početka agresije Rusije na Ukrajinu.“ rekao je Natan Albahari, poslanik i član predsedništva Pokreta slobodnih građana, saopštio je PSG.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Natan Albahari (PSG): Rezolucija Evropskog parlamenta nije protiv Srbije već protiv SNS

Izvor: Beta, 23.Nov.2022

Današnje glasanje u Evropskom parlamentu nije bilo usmereno protiv Srbije, već protiv Srpske napredne stranke, izjavio je danas član predsedništva Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Natan Albahari.On je rekao da je rezolucija koja je tako usvoojena i u kojoj se naglašava i zahteva od Evropske komisije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.