Nastavljeni sukobi u Beočinu, kiselina prosuta po automobilu bivšeg člana opštinskog veća

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni sukobi u Beočinu, kiselina prosuta po automobilu bivšeg člana opštinskog veća

Na kola Branislava Babića, koji je nedavno napustio SNS i opštinsko veće u Beočinu, jutros je prosuta kiselina koja je trajno oštetila vozilo.

Babić u izjavi za 021.rs navodi da je ovo nastavak pretnji koje dobija poslednjih dana i da je ovaj slučaj prijavio policiji.

Njemu je automobil već bio oštećen pre desetak dana, a kako tvrdi, pre tri dana na ulici ispred zgrade gde živi i koja se nalazi neposredno od sedišta lokalnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << SNS-a, jedan čovek upućivao mu je neverbalne pretnje što je isto prijavio policiji. Babić smatra da mu je bezbednost ugrožena jer se sada incidenti ponavaljaju, a poslednjim činom jutros mu je onemogućeno da ženu odvede na pregled u porodilište pošto u narednih desetak dana očekuju prinovu.

- Naravno da se brinem za sebe, da mi je bezbednost ugrožena. Sve ovo što se sada dešava ukazuje da je ostala samo fizička pretnja, direktna. Sve ovo nije direktan atak na mene, ali šta je još ostalo - kaže Babić.

On dodaje i da sumnja da iza ovih nasrtaja stoji predsednik opštine Mitar Milinković zbog kog je nedavno i podneo ostavku, što je uradila i njegova koleginica odbornica Minja Petrovski. Oni su ostavke podneli nezadovoljni politikom koju Milenković vodi u Beočinu, a više o tome pričitajte OVDE.

Babić za 021.rs kaže i da očekuje da SNS razmotri dešavanja u odboru u Beočinu i preispita šta se dešava, zbog prigovora koji postoje na Milenkovićev rad.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.