Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2024, 11:48

Nastavak konstitutivne sednice Parlamenta počeo je u 10:15 časova (Blog)

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, potpredsednika i radnih tela. Za predsednicu parlamenta, u kojem nakon decembarskih izbora prošle godine apsolutnu većinu ima koalicija oko Srpske napredne stranke, predložena je dosadašnja premijerka i poverenica beogradskog odbora SNS-a Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena konstitutivna sednica Skupštine Srbije

Izvor: Beta Video, 19.Mar.2024

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, potpredsednika i radnih tela. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

SPP dobija mjesto potpredsjednika Skupštine

Izvor: SandzakPress.net, 19.Mar.2024

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas konstitutivnu sjednicu raspravom o izboru predsjednika parlamenta, potpredsjednika i radnih tijela. Kako saznajemo Stranci pravde i pomirenja će i u ovo mandatu pripasti pozicija potpredsjednika Skupštine, kao i pozicije u brojnim odborima i delegacijama. Predsjednik...

Nastavak na SandzakPress.net...

ZAVRŠENA SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE Zasedanje obeležilo negodovanje i zvižduci; Đilas recitovao, Radenović za sebe rekao da je cicija (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

U Skupštini Srbije danas je završena sednica na kojoj se raspravljalo o izboru predsednika parlamenta. Nastavak sledi sutra, a očekuje se i glasanje o izboru potpredsednika i članova radnih tela.

Nastavak na Blic...

SKUPŠTINA SRBIJE: Sednica se nastavlja, očekuju se konačne odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 08:52

Ana Brnabić je predložena za predsednika parlamenta...Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju danas konstitutivnu sednicu raspravom o izboru predsednika parlamenta, a jedini predloženi kandidat je potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić...Kako je najavio predsedavajući konstitutivnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.