Naprednjaci u Šapcu organizuju skub zbog puštanja Crnog

Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2021, 16:50

Naprednjaci u Šapcu organizuju skub zbog puštanja Crnog

U jednoj od viber grupa šabačkih naprednjaka pojavio se poziv na hitno okupljanje ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu. Kako piše u pozivu, razlog skupa je protest protiv bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i puštanja iz protivora Dragana Milovanovića Crnog.
Članovima Viber grupe, obratila se Zorica Gvozdenović, načelnica Odeljenja za inspekcijske i komunalno stambene poslove u Šapcu, navodeći da je prisustvo na današnjem protestu obavezno.

„Hitno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << danas u 15 časova protest protiv Zelenovića i njegovih batinaša. Ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu. Okupljanje u 15h ispred tužilaštva. Dolazak obavezan i povedite što više ljudi. Odmah zovite ljude i posaljite u grupu koliko ljudi dovodite. Potvrdite odmah prijem ove poruke“, napisala je Gvozenović.
Danas se pojavila informacija da naprednjaci traže Dragana Milovanovića Crnog kako bi se osvetili zbog toga što je prebio čoveka koji je stajao na bageru kojim su pokušali da prođu kroz narod.
Crni nakon izlaska iz pritvora: Hteo sam da sprečim krvoproliće (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pristalice naprednjaka protestovale u Šapcu: Da se osudi napadač na Prokića

Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2021

Srpska napredna stranka održala je protest ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, sa koga je zatražena "pravda" za njihovog člana Dušana Prokića, koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika protesta Draganom Milovanovićem Crnim.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.