Izvor: Glas javnosti, 05.Okt.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci se nude DS-u

KIKINDA - Predsednik opštine Kikinda Branislav Blažić, koji je ujedno „naprednjak“ Tomislava Nikolića, ponudio je juče DS-u da uđe u vlast i priključi se koaliciji koju čine nekadašnji radikali a sada naprednjaci, SPS i DSS.

Na to se odlučio kako bi se „prevazišla parlamentarna kriza u Kikindi i laka blokada funkcionisanja opštine“ zato što stranke  oko DS-a pokušavaju da sa SPS-om >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << naprave koaliciju.

- Moja želja je da se stranački interesi stave sa strane i da probamo zajedno da napravimo do juče  nemoguće. Nisam imao kontakata sa DS-om i koristim se prilikom da im putem medija pošaljem ponudu. Ako pokažu dobru volju, sešćemo za sto  - rekao je Blažić i kazao da „SNS nikog ne doživljava kao političkog neprijatelja i da je spremna da sa svakom strankom uđe u koaliciju“. On tvrdi da se ova ponuda ne može dovesti u vezu sa eventualnim dogovorom Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, jer je reč „isključivo o lokalnoj inicijativi“.

Za v. d. predsednika OO DS-a Savu Dobranića ponuda je „smešna i žalosna“, i o njoj ne želi da razmišlja „jer je protiv svih principa za koje smo se borili“. Zato je rešenje, tvrdi, u vanrednim izborima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Predsednik opštine pozvao DS-u da uđe u lokalnu vlast

Izvor: Kurir, 04.Okt.2008, 20:37

KIKINDA, 4. oktobra 2008. (Beta)- Predsednik opštine Kikinda Branislav Blažić pozvao je danas Demokratsku stranku (DS) da uđe u lokalnu vlast. On je na konferenciji za novinare rekao da je demokratama uputio poziv u želji da pomogne prevazilaženju trenutne blokade u funkcionisanju lokalne vlasti....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.