Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci odgovaraju Savezu za Srbiju

NIŠ

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu odgovorio je Savezu za Srbiju saopštenjem:

“ Pošto oni koji sebe nazivaju borcima za demokratiju i dostojanstvo građana Niša nastavljaju da obmanjuju javnost iznošenjem laži o nekakvoj zabrani tribine u Nišu, Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poziva predstavnike „Saveza za Srbiju“ da javnosti Niša pokažu zahtev koji su navodno uputili Niškom simfonijskom orkestru, odnosno ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za zaključenje ugovora o zakupu sale pomenute ustanove.

U suprotnom, sve priče o zabranama slobode govora i drugačijeg mišljenja koje predstavnici „Saveza za Srbiju“ plasiraju, a bez upoznavanja javosti Niša sa validnim dokumentom, smatramo za nastavak politike laži i manipulacija, koje su svojstvene toj političkoj grupi,” navodi se u saopštenju niških naprednjaka.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.