Naprednjaci konstituisali mesne odbore u Bujanovcu

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci konstituisali mesne odbore u Bujanovcu

BUJANOVAC – Srpska napredna stranka (SNS) u Bujanovcu održala je unutarstranačke izbore na kojima je konstituisano ukupno 11 mesnih odbora.

Izbori u svim mesnim odborima su protekli u najboljem redu i bez prigovora, saopštavaju iz ove stranke i dodaju da su izborne radnje nadgledali članovi gradskog odbora iz Niša. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Novi predsednik Mesnog odbora u Bujanovcu koji je  ujedno  bio i jedini kandidat na izborima je Miloš Urosević koji je  dobio podršku svih prisutnih članova izborne sednice. Istovremeno izabrano je i petdelegata Mesnog odbora Bujanovac Lazar Balanesković, Nenad Zafirović,Suzana Vasiljević,Dejan Mihajlović i Dalibor Kostić.

Predsednik opštinskog odbora u Bujanovcu biće izabran na izborima 14. maja.

(Kraj) iva
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.