Izvor: Radio 021, 08.Sep.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti direktor "Planinke": Napadač tražio da mu kupim stan

Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za Betu.

Kako je Raičević kazao agenciji Beta, S.V. je u subotu uveče ušao u dvorište njegove kuće u Kuršumliji i zatražio da mu obezbedi ili kupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stan jer je "u teškoj finansijkoj situaciji".

"Saslušao sam ga, uputio na institucije koje se time bave i zamolio da napusti dvorište. Međutim, kada sam se okrenuo i krenuo ka ulaznim vratima, uhvatio me za ruku i nogom udario u glavu", rekao je Raičević.

Dodao je da ga je potom S.V. više puta udario po glavi i telu. Raičeviću je pružena lekarska pomoć u bolnici u Prokuplju, a prema nezvaničnim informacijama, S.V. je priznao da je napao direktora "Planinke" i određen mu je pritvor do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima agencije Beta, S.V. je od ranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju. Napad na Raičevića komentarisan je na društvenim mrežama, a nezvanično se saznaje i da je u pitanju osveta stranačkog kolege.

Direktor "Planinke" tvrdi da ne poznaje S.V. i dodaje da nema saznanja da je on član neke političke organizacije.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.