Napad na prostorije SNS na Banovom brdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na prostorije SNS na Banovom brdu

U noći između petka i subote izvršen je vandalski napad na prostorije Srpske napredne stranke u Požeškoj ulici na Banovom brdu, saopštio je Opštinski odbor SNS na Čukarici.

Napadači su polomili staklo na prostorijama i sekli plakate na fasadi, a o napadu je obaveštena policija.

Osuđujući taj događaj, SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poručuje da očigledna eskalacija neprekidne prljave kampanje i destrukcija kao odraz besprizornog primitivizma i političke nemoći, neće obeshrabriti borbu za normalnu i uspešnu Srbiju, niti može umanjiti njene rezultate.

Nastavljamo sa beskompromisnim radom na izgradnji boljeg društva, unapređenja kvaliteta života i uspostavljanja jasne perspektive za sve građane Čukarice, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Napad na prostorije SNS na Čukarici

Izvor: B92, 23.Jan.2016

Beograd -- Opštinski odbor SNS na Čukarici saopštio je da je u noći između petka i subote izvršen "vandalski napad" na prostorije stranke u Požeškoj ulici na Banovom brdu..."Očigledno politički motivisani - počinioci instruisani mržnjom, željom za nasiljem nad neistomišljenicima i izazivanjem...

Nastavak na B92...

PS osudio napad na prostorije SNS-a na Čukarici

Izvor: RTS, 23.Jan.2016

. Opštinski odbor Pokreta socijalista Čukarica osudio je napad na prostorije Srpske napredne stranke u toj opštini i zatražio da se sprovede hitna i odlučna istraga i da se javnost upozna sa imenima odgovornih.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.