Najuspešniji biznismeni: Delević, Raičević i Grujić

Izvor: Danas, 11.Dec.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuspešniji biznismeni: Delević, Raičević i Grujić

Sudeći prema direktorskoj plati i učešću u dobiti u nekoliko povezanih firmi koje je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, poslanik Srpske napredne stranke Radovan Raičević mogao bi sve sa cipelama da kupi Dragana Markovića Palmu, Božidara Đelića, Dušana Petrovića, Dragana Šutanovca i još mnoge među svojim sadašnjim i bivšim poslaničkim kolegama koji u javnosti slove za bogate. Od ove četvorice pomenutih, vlasničko učešće u nekom biznisu prijavio je samo Đelić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Evo ko su najuspešniji biznismeni među poslanicima

Izvor: Kamatica.com, 12.Dec.2012, 09:00

Sudeći prema direktorskoj plati i učešću u dobiti u nekoliko povezanih firmi, poslanik Srpske napredne stranke Radovan Raičević mogao bi sve sa cipelama da kupi Dragana Markovića Palmu, Božidara Đelića, Dušana Petrovića, Dragana Šutanovca i mnoge druge među svojim sadašnjim i bivšim poslaničkim...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.