Izvor: RTV 5, 07.Maj.2012, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najubedljiviju pobedu u opštinama izvojevao DSS u Niškoj Banji

Prema preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije u najvećoj gradskoj opštini, Medijani, na osnovu podataka sa 47 ukupno 48 biračkih mesta najviše kandidata - 9 osvojila je lista "Za Bolji život". Naprednjaci su osvojili 6, socijalisti tri, dok su po dva mandata osvojile liste URS-a , "Preokreta" i DSS-a. Cenzus je prešla i lista Dveri koja je osvojila jedan odbornički mandat. Prema rečima sekretara OIK, Nevenke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Stojković, na jednom biračkom mestu biće ponovo održani izbori jer je na tom mestu u kutiji izbrojano više izbornih listića od broja onih koji su glasali.
U gradskoj opštini Palilula na osnovu rezultata sa 85,11 odsto obradjenih biračkih mesta, najviše mandata osvojila je lista SNS koja će, prema preliminarnim rezultatima,  imati sedam odbornika. Sa po pet slede liste URS i socijalista, jedan manje ima lista DS, DSS ima dva mandata, a liste "Preokret" i "Dveri" po jedan.
Raspored odborničkih kandidata u gradskoj opštini Pantelej, na osnovu sto odsto obradjenih mesta je sledeći:  Po šest mandata osvojile su liste SNS i demokrata, pet mandata ima lista URS-a, tri koalicija oko socijalista, dva "Preokret" i jedan Demokratska stranka Srbije.
U Crvenom Krstu, trakodje na osnovu sto posto obradjenih mesta, sedam mandata osvjila je lista naprednjaka , šest URS, tri socijalisti, demokrate i radikali po dva, a  jedan DSS.
Najubedljiviju pobedu na izborima za skupštine u niškim gradskim opštinama osvojila je lista "Idemo dalje - Zoran Vidanović" u Niškoj Banji. Ona će iamti sedam mandata  u opštinskoj skupštini. Na osnovu obrajdenih sto odsto podataka, lista "Izbor za bolji žvot" je osvojila četiri mandata, URS tri, koalicje oko naprednjaka i socijlista po dva, a Reformistička stranka jedan odbornički mandat.





Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.