Nadmoćna pobeda SNS u Nišu i Nišavskom okrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2020, 00:54

Nadmoćna pobeda SNS u Nišu i Nišavskom okrugu

U Nišu su 231.134 birača glasali na 176 biračkih mesta.

Poverenik SNS za Niš Zvezdan Milovanović saopštio je da je na osnovu 54 obrađenih biračkih mesta SNS osvojio 61,89 odsto glasova za lokalne izbore i 59 posto za republičku listu.

- SNS je na ovim izborima postigao istorijski uspeh jer imamo 16 hiljada novih glasova u odnosu na 2016.godinu, naveo je Milovanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U Doljevcu je lista SNS osvojila 87 posto, Merošini 76 posto, Gadžinom Hanu 58,14 i u Svrljigu 67 posto.

Nosilac liste za lokalne izbore u Nišu je Dragana Sotirovska, aktuelna načelnika Nišavskog okruga koja sinoć nije htela da se izjasni da li je ona nova gradonačlenica Niša.

- Mi smo tim i uopšte nije bitno ko je biti gradonačelnik, ko poslanik ili zamenik gradonačelnika jer mesta ima za sve - kazala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.