Izvor: Njuz.net, 28.Feb.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Macura apelovala na Beograđane da utople promrzle SNS aktiviste koji im zvone na vrata

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. februar 2018, (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura apelovala je danas na sve Beograđane, kojima na vrata zazvone promrzli aktivisti SNS-a, da ih uvedu u svoje domove, utople i zbrinu.
Macura je dala savete svim građanima kako da postupaju u slučaju da ispred svojih vrata “zateknu ova krhka bića koja lutaju od stana do stana”.
– Dragi Beograđani, ukoliko ovih dana ispred svojih vrata ugledate promrzle aktiviste Srpske napredne stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << koji su se tu slučajno zatekli jer treba da provere da li ćete im poveriti svoj glas na ovim izborima, uvedite ih u svoje tople domove, dajte im nešto hrane, najbolje po sendvič i malo vode ukoliko su žedni. Ova nežna bića, koja teško mogu sama da opstanu napolju po ovom minusu, ne traže mnogo. Sve što žele od vas je da im potvrdite svoj siguran glas za SNS na predstojećim izborima – rekla je za Njuz Nada Macura – Budite humani i pokažite da duboko u sebi gajite ljubav prema vladajućoj stranci i Aleksandru Vučiću, dodala je ona.
– Ukoliko imate uslova, možete nekog od njih i usvojiti, a od njih ćete zauzvrat dobiti večnu zahvalnost, informacije o svemu što je sadašnja vlast učinila za Beograd i savete za koga da glasate – objasnila je portparolka Hitne pomoći.
Pored saveta o postupanju prema aktivistima Srpske napredne stranke, Nada Macura je apelovala na sve Beograđane da, zbog otežanih uslova u saobraćaju na beogradskim ulicama, izbegavaju vožnju automobilima, već da za te svrhe koriste isključivo metro.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.