Na suđenju Babićevom vozaču nema snimaka koje je video Vučić

Izvor: Danas, 22.Nov.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na suđenju Babićevom vozaču nema snimaka koje je video Vučić

Suđenje vozaču “Koridora Srbije” Dejanu S. (35), koji je optužen da je 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu upravljajući vozilom koje je koristio v.d. direktora „Koridora Srbije“ i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Babić izazvao tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), iz okoline Knjaževca, a pet osoba teže i lakše povređeno, počelo je danas u Osnovnom sudu u Nišu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Počelo sudjenje Babićevom vozaču, odbrana oštećenih zahteva sve snimke sa naplatne rampe

Izvor: Beta, 22.Nov.2019

U Osnovnom sudu u Nišu danas je počelo sudjenje vozaču preduzeća "Koridori Srbije" Dejanu Stanojeviću (35) zbog sumnje da je 31. januara ove godine "škodom superb" izazvao nesreću na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je stradala Stanika Gligorijević (52) dok je još pet osoba povredjeno, a medju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.