Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2023, 10:05

Na celu Koordinacionog telo za jug Srbije Martinovic i Mitrovic

BUJANOVAC-PRESEVO-MEDVEDJA

Odlukom Vlade Srbije Koordinaciono telo za opstine Bujanovac, Presevo i Medvedju vodice, sa pozicije predsednika, minustar za drzavnu upravu Aleksandar Martinovic.

Novi direktor sluzbi Koordinacionog tela je predsednik bujanovackog odbora SNS, narodni poslanik i odbornik u Skupstini opstine Bujanovac Nenad Mitrovic.

On je na toj poziciji zamenio Danijelu Nenadic.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Da li ova nova imenovanja znace novi zivot ovog drzavnog organa , koji je formira u vreme oruzanih sukoba u Kopnenoj zoni bezbednosti u ove tri opstine u novembru 2000. godine, videce se vrlo brzo.

Koordinaciono telo, nekada vrlo vazan organ koji je bio most izmedju opstina, njihovih stanovnika i najvisih drzavnoh institucija, je godinama tavorolo .

Sada, kada mu je na celu minustar u Vladi Srbije, realno je ocekivati da ono bude mnogo aktivnihe. A da li ce moci da ispravi visegodisnju prazninu i sve sto je , i zbog toga, u medjuvreme propusteno, ostaje da se vidi.(kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.