NS: U koaliciji nije bilo reči o funkcijama

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: U koaliciji nije bilo reči o funkcijama

Nova Srbija odbacila je kao netačne informacije da je u okviru koalicije okupljene oko SNS-a bilo razgovora o bilo kojim funkcijama i mestima u izvršnoj i lokalnoj vlasti.
"Niko nije razgovarao ni o kakvoj podeli funkcija i Nova Srbija, kao i svi njeni koalicioni partneri, je trenutno posvećena izbornoj kampanji za predstojeće izbore koji će biti održani 24. aprila", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te stranke.
Podseća se da je predsednik NS Velimir Ilić nosilac liste za lokalne izbore u Čačku ispred Nove Srbije.
Ilić je, naime, ranije rekao da se na čelo liste u rodnom gradu stavio jer želi da proveri sebe, odnosno da vidi da li Čačani misle da je u prethodnih 20 godina radio kako treba, ili ne, kao što to misle "novokomponovani politički lideri" iz tog grada.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.