NOVI SAD NORMALNO FUNKCIONIŠE Oglasio se Gradski odbor SNS: Od vas ništa pametno ni moralno nismo očekivali

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:15

NOVI SAD NORMALNO FUNKCIONIŠE Oglasio se Gradski odbor SNS: Od vas ništa pametno ni moralno nismo očekivali

Gradski odbor SNS u Novom Sadu oglasio se saopštenjem u vezi sa tendencioznim objavama u vezi sa vremenskom nepogodom koja je juče posle podne pogodila Novi Sad

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Ništa od vas ni pametno, a posebno moralno nismo očekivali, jer ste poznati po tome što pokušavate da zloupotrebite svaku poplavu, svaki požar, svaku saobraćajnu nesreću, ne bi li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušićarili koji jeftin politički poen. 

Kada ste pozivali na nasilje dok su majke sahranjivale svoju decu, pokazali ste koliko ste besčasni i da ste spremni na sve da se dokopate vlasti. Ali vaša mržnja neće promeniti put kojim Srbija ide. Niti ćete uspeti da zaustavite razvoj Novog Sada, jedno od najvećih gradilišta u ovom delu Evrope!

Uostalom, imali ste priliku da pokažete šta znate, i pokazali ste to - ukrali ste ceo jedan bulevar, i kuhinju Radosnog detinjstva, i još mnogo toga.

Novi Sad i Novosađani sinoć su bili svedoci teške vremenske nepogode.

Od jutros Grad normalno funkcioniše. I dok smo bili suočeni sa naglim i obilnim padavinama, samo politički lešinari mogu tendenciozno i zlonamerno da dovode u pitanje kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu.  

Toliku količinu padavina u tako kratkom vremenskom roku nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da odmah reši.       Takve količine padavina dešavaju se jednom u 50 godina.

To su činjenice. Kao što su činjenice da ste vi neznalice i lopovi - navodi se.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.