Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 09:55

"NEĆE TO BITI KRAJ SVETA" Vučević o formiranju gradske vlasti: "Ako ne bude ovoga na čemu insistiramo, ići ćemo na NOVE IZBORE u Beogradu"

Potpredsednik Vlade, ministar odbrane i predsednik SNS-a Miloš Vučević rekao je da će se u Beogradu ići na nove izbore ako gradska vlast ne bude imala pun legitimitet. Ako bude potpunog konsenzusa, odnosno pitanja legitimiteta biće formirana skupštinska većina, ako ne vidimo da postoji jasna politička volja kod onih koji bi činili tu većinu, idemo na nove izbore u zakonom predviđenim rokovima, poručio je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Ako ne bude konsenzusa oko formiranja vlasti u Beogradu - novi izbori

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2024

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da će vlast u Beogradu biti formirana "ako bude potpunog konsenzusa" sa političkim strankama koje bi činile vladajuću koaliciju sa SNS-om.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.