Izvor: Blic, 13.Feb.2022, 12:24

"NEĆE BITI ČISTKI, ALI ĆE BITI PROMENA" Počela sednica Predsedništva i GO SNS, evo koje će sve odluke danas biti donete!

Sednice Predsedništva i glavnog odbora Srpske napredne stranke održaće se od 11 sati u beogradskoj "Kombank" dvorani. Kako saznajemo, očekuje se da SNS promoviše liste za beogradske i parlamentarne izbore dok se ne očekuje da Aleksandar Vučić proglasi predsedničku kandidaturu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela sednica Predsedništva SNS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2022

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) počela je nešto posle 11 časova u Kombank dvorani u Beogradu, a nakon toga planirano je zasedanje Glavnog odbora stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić nosilac svih lista SNS, Grujičić prva na republičkoj, Šapić na beogradskoj

Izvor: Danas, 13.Feb.2022

Aleksandar Vučić biće nosilac svih lista Srpske napredne stranke u aprilu, saopštila je Ana Brnabić nakon sednice Predsedništva SNS-a i zasedanja Glavnog odbora te stranke u Kombank dvorani u Beogradu.

Nastavak na Danas...

PREDSEDNIŠTVO SNS USVOJILO LISTU ZA REPUBLIČKE IZBORE Na spisku poznati lekari, glumci, sportisti...

Izvor: Blic, 13.Feb.2022

Vrh Srpske napredne stranke danas je održao sednicu Predsedništva SNS, a potom prešao na održavanje sednice Glavnog odbora. Sednica Predsedništva okončana je oko podneva posle čega je vrh stranke prešao u Veliku salu gde je gotovo odmah počela sednica Glavnog odbora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.