Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2022, 11:31

NDMBGD: Belivukove tvrdnje govore o umešanosti SNS u kriminalne radnje

Pokret "Ne davimo Beograd" ocenio je danas da tvrdnje vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka o učešću u rušenju u Savamali i drugim kriminalnim radnjama "nesumnjivo govore o umešanosti vrha Srpske radikalne stranke i njenih satelita" u brojne kriminalne poduhvate i o korišćenju kriminalnih grupa i klanova u svakodnevnim poslovima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NDMBGD: Belivukove tvrdnje govore o umešanosti SNS u kriminalne radnje

Izvor: Beta, 10.Feb.2022

Pokret "Ne davimo Beograd" ocenio je danas da tvrdnje vodje kriminalnog klana Veljka Belivuka o učešću u rušenju u Savamali i drugim kriminalnim radnjama "nesumnjivo govore o umešanosti vrha Srpske radikalne stranke i njenih satelita" u brojne kriminalne poduhvate i o korišćenju kriminalnih grupa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.