NAVIKA JE ČUDO! Marinika ukrala slogan SNS-a - čak ni to ne mogu da imaju svoje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 10:38

NAVIKA JE ČUDO! Marinika ukrala slogan SNS-a - čak ni to ne mogu da imaju svoje (FOTO)

Ovo postaje metod delovanja opozicione koalicije u kojoj su Dragan Đilas i kompanija.

Javno napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dok tajno gledaju da ukradu od njega sve što mogu. Ovo postaje metod delovanja opozicione koalicije u kojoj su lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i kompanija, a među kojima je i njegova pomoćnica i zamenica u stranci Marinika Tepić.

Ona je, naime, na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila fotografije glavnih pulena Ujedinjene Srbije – kandidata za predsednika Zdravka Ponoša i pretendenta na mesto gradonačelnika Beograda Vladete Jankovića.

To ne bi bilo ništa čudno da Tepićeva uz slike nije okačila i prigodan tekst, koji je ogolio suštinu postojanja ove družine, koja, kad već nema nikakvih rešenja i rezultata, kraducka od naprednjaka ono što može.

– Sličnosti su naš kvalitet, različitosti naša prednost! Ujedinjeni možemo sve! – napisala je Đilasova saradnica.

Ovo nije promaklo oštrom oku mnogih tviteraša, koji su je surovo napali zbog krađe slogana, jer je SNS pod parolom „Ujedinjeni možemo sve” izašao na parlamentarne izbore u aprilu 2016.

NAVIKLI NA KRAĐU

Poslanik i član Predsedništva SNS Marko Mladenović među prvima je uočio Marinikinu podvalu.

– Ma je l’ ćete vi stvarno u kampanju sa „Ujedinjeni možemo sve”? Juhu, to je naprednjački slogan iz 2016. Navikli da kradete pa to je, šta ti je navika. Kada nema para, kradete logo, uskoro ćete i ideje, jer svoje, naravno, nemate. Kakav gazda, takva kampanja. Klasično bezmoralno ljudsko dno – napisao je Mladenović na Tviteru.

Na ovo se nadovezala i Jelena Žarić Kovačević, advokatica i narodna poslanica.

– Sličnosti – Srbi su genocidan narod, uništavanje vojske, ideja o sklanjanju spomenika… kvalitet?! A da razmislite još jednom?! I prestanite da kradete krilatice drugim partijama. Valjda toliko imate dara da smislite jednu za stranku koju volite. Smislite iz interesa, biće lakše – poručila je đilasovcima Žarić Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.