NAPAD NA ŠTAND SNS U NIŠU Da li će o ovome pisati mediji koje finansiraju isti oni koji finansiraju i ovog političara? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 20:06

NAPAD NA ŠTAND SNS U NIŠU "Da li će o ovome pisati mediji koje finansiraju isti oni koji finansiraju i ovog političara?" (FOTO)

Pred Vama je kandidat za narodne poslanike na listi „Srbija protiv nasilja“ Đorđe Stanković koji želi nasilno da ukloni štand Srpske napredne stranke u Gradskoj opštini Medijana.

OO SNS Medijana - Niš obaveštava javnost o današnjem napadu na štand Srpske napredne stranke u Nišu, od strane vođe niških huligana Đorđa Stankovića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Opozicija i njihovi sledbenici uporno pričaju da su protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja, a današnje svojevrsno huligansko ponašanje ovog pulena opozicije samo pokazuje kolika je velika i nekontrolisana mržnja i netrpeljivost njega i onih koji ga podržavaju.

Nasilnici nisu protiv nasilja već su protiv jake Srbije, protiv većih plata i penzija, protiv novih radnih mesta, protiv odbrane Kosova i Metohije i našeg naroda. Zato oni mrze Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Oni su zaštita od ovakvih nasilnika i vukova u jagnjećoj koži. Ovaj predstavnik opozicije govori da se bori za društvo gde će svi imati slobodu da kažu šta misle, a upravo on guši te slobode. Klasično licemerje cele opozicije i političara koji su do 2012. pljačkali narod.

Da li će o ovome pisati mediji koje finansiraju isti oni koji finansiraju i ovog političara? Neće. Za njih je uspeh da uklanjaju štand oko koga ima samo žene jer to je odraz njihove politike. Da je neko iz Srpske napredne stranke tako uradio njihovom štandu, već bi zvali strane ambasade i javljali svima da su napadnuti.

Sramotno i ružno ponašanje kojeg se stidi i koje osuđuje svaki normalan građanin Srbije.

Dragi sugrađani, 

Kada budete izašli na izbore 17. decembra setite se ovog siledžije i nasilnika, setite se šta simbolizuje on i šta donosi politika zastupa on i njegovi sledbenici - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Medijana.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.