NADLEŽNI ORGANI DA ZAŠTITE ŽIVOT PREDSEDNIKA SNS Beograd: Kriminalcima smeta što je Srbija jaka i stabilna

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 23:35

"NADLEŽNI ORGANI DA ZAŠTITE ŽIVOT PREDSEDNIKA" SNS Beograd: Kriminalcima smeta što je Srbija jaka i stabilna

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke zahteva od nadležnih državnih organa da zaštite život predsednika Aleksandra Vučića, ali i da što hitnije reaguju povodom informacija u vezi sa spremanjem atentata na predsednika Srbije.

- Jasno je da organizovanim kriminalnim krugovima ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala, koju je inicirao upravo predsednik Vučić. Smeta kriminalcima, poput Zvicera, što je Srbija jaka i stabilna, smeta im što u našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlji više nisu zaštićeni i što ih jaka Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem, tretira upravo onako kako zaslužuju-kao ozloglašene kriminalce - navodi GO u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Građani Srbije su svedoci svakodnevnih pokušaja da se destabilizuje Srbija, svedoci su da svima smeta Srbija koja jača i koja ide napred i zato pokušavaju da vrate Srbiju u prošlost, kažu naprednjaci i pručuju da je pristojna i moderna Srbija uz Aleksandra Vučića i da mu pruža bezrezervnu podršku u njegovoj borbi za Srbiju i sve njene građane.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.