NA LISTI SNS-a ZA LOKALNE IZBORE U BORU PRVI JE DEDA, DRUGI FRIŠKO, SEDMI – MILIKIĆ!

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Feb.2022, 09:32

NA LISTI SNS-a ZA LOKALNE IZBORE U BORU PRVI JE DEDA, DRUGI FRIŠKO, SEDMI – MILIKIĆ!

Bor, 7. februar – Za lokalne izbore 3. aprila borski SNS predložio je zanimljivu listu na kojoj je prvi Vladimir Stanković – Vlada Deda, drugi je Slaviša Frišković – Friško, treći Dejan Marković iz Metovnice, četvrta Dragana Strahinjić, peta Jasmina Orlić, šesta Seka Vanucić, a sedmi je aktuelni gradonačelnik – Aleksandar Milikić. I da ne nabrajamo dalje. Ukoliko se saglase glavni šefovi u Beogradu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << gotovo izvesno, glasaće se za ovakvu listu.
Za Stankovića, bivšeg direktora škole u Krivelju, sadašneg načelnika Borskog okruga i poznatog po nadimku Deda, ovaj novi politički uzlet i jeste i nije iznenađenje. Ne prate ga nikakve afere, pre je bio iznenađenje kad je postavljen za načelnika okružnog, nego sada kad je čelni na izbornoj listi. To ne znači da će biti i gradonačelnik Bora. Više je iznenađenje Slaviša Frišković, dirktor Stambenog preduzeća, koji treba da je već u penziji. Njegova politička karijera je pri zalasku i zato je nejasno što SNS nije imao nekog mlađeg i svežijeg kandidata. O ostalima i ne treba puno govoriti, oni su tu da se nađu, ne računajući Milikića koji je “zauzeo” tek sedmo mesto, što nije ni čudo ako se poznaju prilke u lokalnoj vladajućoj stranci. Ovaj “plasman” samo je znak da se lagano udaljava sa političke scene i da gubi pozicije kako u narodu tako i u svojoj stranci. Mada se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi.
Naprednjaci sa ovakvom listom nisu ni blizu ranijeg rejtinga i pitanje je kako će biti prihvaćeni u glasačkom nadmetanju. Pomoći će im, izvesno je, navodne opozicione i nove, ko iz vode iznikle stranke. Oni će svim snagama da rade za lokalnu naprednjačku centralu i da im, nakon zvaničnih izbornih rezultata, priskoče u zagrljaj. Poznat i oprobani sistem.
Opozicija će, isto tako, krenuti u više pravaca, pa kad bude zatrebalo i oni će se složiti i umnožiti.
U svakom slučaju, biće teška, rovovska borba u kojoj je Vlaška stranka “Most”, zasad, po strani. Kom će carstvu da se privoli, to u ovom času, čini se, ni oni sami nisu sigurni. Vremena nema bogzna koliko, 3. april je tu, i svaki dan i sat su i te kako važni.
Članak NA LISTI SNS-a ZA LOKALNE IZBORE U BORU PRVI JE DEDA, DRUGI FRIŠKO, SEDMI – MILIKIĆ! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.